Beyendik İlkokulu

Belgegeçer : .........
WEB https://beyendikilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Aydoğan Mahallesi,Gülhane Caddesi,No1, Beğendik Beldesi, 22880 Keşan/EDİRNE
VİZYON : Eğitim alanında tercih edilen,nitelikli öğretmenleri ve eğitim teknolojileri ile eğitim hizmeti üretme alanında güvenilir başarılı ve öncü bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Okulumuz toplumsal sorumluluk bilinciyle etik değerlerden ödün vermeden verdiği eğitim ile eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlar. Eğitim kurumlarıyla işbirliğinde örnek ve öncü olmayı esas alır.Veli beklentilerini karşılama ve memnuniyeti artırmanın yanı sıra,çalışanların yaratıcılıklarını kullanabildikleri eğitim ortamları geliştirerek eğitimde kaliteyi sürekli kılar.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : yok
Ulaşım : Ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Aydoğan Mahallesi,Gülhane Caddesi,No:1,Beğendik Beldesi,22880 Keşan-EDİRNE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 km
Kontenjan Bilgileri :